Soft Lift

Soft Lift

Toivotko kasvojen kohotusta ja kirurgiset toimenpiteet eivät ole ajankohtaisia? Haluatko korostaa parhaita puoliasi hienovaraisesti ja näyttää raikkaalta? Toivotko esimerkiksi alaluomien silmäpussien korjausta? Et halua myöskään leikkausta tai töistä poissaoloa.
Soft Lift saattaa olla ratkaisu sinulle. Soft Lift hoidolla leikkaukseen verrattavia lopputuloksia.
Dietz toimii Allergan Medical Insitut® (AMI) virallisena Juvederm™ kouluttajana.

Mikä on Soft Lift?

Soft Lift toteutus edellyttää tekijältä hallittua ammattitaitoa, pitkää plastiikkakirurgian kokemusta ja esteettistä silmää. Hoidossa yhdistetään eri tyyppisiä täyteaineita (Juvederm® tai Restylane®) ja botuliinia (Vistabel®, Botox® tai Azalur®). Hoidolla silotetaan ihon uurteet ja muotoillaan kasvojen piirteet. Samalla  voidaan kohottaa kasvoja, kulmia ja suun aluetta. Hoidossa ei käytetä lasereita tai muita ihon alle kohdistuvia laitehoitoja.

Sopiiko Soft Lift minulle?

Ikääntyminen hienovaraisesti voi olla kaunista. Elämä ei kuitenkaan kohtele kaikkia yhtäläisesti. Joidenkin kohdalla ikääntyminen saattaa iskeä toivottua aiemmin ja katse peiliin paljastaa väsyneen katseen, jossa iho on ryppyinen tai veltostunut.
Soft Lift voidaan hidastaa ja hoitaa liian varhaiset ikääntymismuutokset. Hoidolla saavutetaan tuloksia erityisesti silmien ja suun alueella, jolloin väsynyt ilme raikastetaan tehokkaasti. Tarkoituksena ei ole muuttaa ulkonäköäsi, vaan raikastaa ja nuorentaa sinua hyvin hienovaraisesti liioittelematta mitään. Soft Lift toimii huonommin kaulan alueella tai silloin, kun ihon velttous on voimakasta. Soft Lift ei ole paras mahdollinen hoito, jos ikääntymismuutokset mm. ihovelttous ovat voimakkaat. Silloin suosittelemme kasvojenkohotusta yhdistettynä rasvansiirtoon tai Soft Lift hoitoon.

Vaikutus

Soft Lift toimenpiteen vaikutus voidaan rinnastaa leikkaustuloksiin, mutta ilman pitkää toipumista. Hoidon vaikutus alkaa näkyä välittömästi toimenpiteen jälkeen, mutta lopullinen teho näkyy vasta pikkuhiljaa noin kahden tai kolmen viikon jälkeen, kun vaikuttavat aineet alkavat vaikuttaa kudostasolla.
Soft Lift on hoito korostaa parhaita puoliasi hienovaraisesti raikastaen ulkonäköäsi, jonka kaikki huomaavat mutta kukaan ei tiedä.

Toipuminen

Soft Lift on pehmeä toimenpide ilman kirurgiaa, joten sairaslomaa ei yleensä tarvita.
Hoito suoritetaan vastaanotolla ilman suurempia esivalmistelua. Töihin voi palata hoidon laajuudesta riippuen heti hoidon jälkeen tai muutaman päivän jälkeen. Koska kyseessä on pistoksilla toteutettava hoito, saattaa toimenpiteen jälkeen ilmaantua pieniä mustelmia ja ajoittain lievää hoidetun alueen turvotusta, jotka voidaan peittää meikillä tai peitevoiteella.

Soft Lift hinta

Soft Lift toimenpiteen hinta riippuu hoidosta ja hoidon kohteesta.
Soft Lift toimenpide voidaan tehdä yhdessä istunnossa tai se voidaan kustannussyistä jakaa esimerkiksi kolmeen tai neljään eri sessioon kun hoitoajaksi valitaan esimerkiksi vuosi. Laaja Soft Lift hoito on verrattavissa leikkaukseen myös tuloksien osalta. Hoidon hinta on samoin vertailukelpoinen pienempään minilfacelit toimenpiteeseen, jossa saatetaan käyttää 5-15 ampullia Juvederm Vycross™ täyteainetta.

Jos haluat tietää enemmän Soft Lift hoidon mahdollisuuksista, varaa aika suoraan plastiikkakirurgi Dietz:in konsultaatioon.

Esimerkkejä hoitojen hinnoista
  • Soft Lift alaleuan muotoilu tai leuan kärjen suurennus ilman leikkausta 1590€
  • Soft Lift alaluomien silmäpussien korjaus ilman leikkausta 1950€
  • Soft Lift kasvojen kohotus ilman leikkausta 2995€
  • Soft Lift kasvojen ja otsan kohotus ilman leikkausta 3995€
  • Soft Lift poskipäiden kohotus ja muotoilu ilman leikkausta 1350 €
  • Soft Lift kulmakarvojen kohotus ilman leikkausta1290€
  • Soft Lift kyynelurien korjaus ilman leikkausta 950 €