Rasvansiirto silmien alueelle

 

Rasvansiirto silmien alueelle

Rasvansiirto on tehokas menetelmä silmien ikääntymismuutosten korjaamisessa. Osaavissa käsissä rasvansiirto voi korvata yläluomi- tai alaluomileikkauksen tai keskikasvojen kohotuksen.

Kasvojen ikääntyminen

Kasvojen ikääntymisen yksi merkittävin tekijä on kasvojen ihonalaisen rasvan väheneminen. Kasvojen piirteet muuttuvat kulmikkaiksi ja iho alkaa laskeutua ja poimuuntua ihonalaisen volyymin hävitessä. Ihon alkava ohentuminen ja kimmoisuuden vähentyminen pahentavat tilannetta.
Rasvaa häviää mm. silmien alueelta, alaluomien alta poskista, huulista, poskipäistä, ohimoista ja leuasta. Luuston surkastuminen korostaa ilmiötä entisestään.

Rasvansiirto silmien alueelle

Rasvansiirto silmien alueelle saattaa korvata yläluomi tai alaluomileikkauksen. Rasvansiirrolla kulmakarvojen ja ohimon alueelle voidaan kevyesti kohottaa kulmakarvoja. Kokonaisvaltainen silmien alueen rasvansiirto on turvallinen toimenpide, jolla saadaan luonnollisen raikas ja nuorentava tulos silmien alueelle.

Rasvansiirto ja toipuminen

Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa. Leikkauksesta toipuu nopeasti jo päivässä tai parissa, mutta turvotus saattaa kestää viikosta kolmeen viikkoon.

Hinta rasvansiirto

Rasvansiirrot silmien alueelle maksavat alkaen 2500 € riippuen rasvansiirron laajuudesta ja anestesiamuodosta.