Rintojen suurennus

 

Rintojen suurennus

Rintojen suurennus on suosituimpia toimenpiteitä plastiikkakirurgiassa.
Dietz on erikoistunut rintojen suurennukseen laadukkailla rintaimplanteilla tai luonnollisesti rasvansiirrolla.

Rintojen suurennus parantaa itsetuntoa

Kauniit ja sopusuhtaiset rinnat vaikuttavat myönteisesti itsetuntoon. Rintojen suurennus on suosittu kauneusleikkaus Suomessa. Plastiikkakirurgi Dietz on erikoistunut rintojen korjausleikkauksiin ja rintojen suurennuksiin eri tekniikoilla. Rintojen suurennusleikkaus palauttaa ja korjaa imetyksen jälkeisen tai perinnöllisen rintojen surkastumisen.
» Varaa aika

Rintojen suurennus implanteilla

Rintojen suurennuksen tarkoituksena on muotoilla ja korjata rintojen menetetty muoto. Asiakkaan esteettiset toiveet otetaan  huomioon ja lopputulokset ovat luonnollisia ja esteettisesti miellyttäviä.
Rintojen suurentamisen tavoitteena on luonnollisen kaunis rinta, mutta samalla lääketieteellisesti vastuullisesti toteutettuna. Tämä tarkoittaa sitä, että Dietz ehdottaa asiakkaalle vartalon mittasuhteisiin sopivat vaihtoehdot, joista asiakas voi valita.
Ylisuuria tai vartaloon mittasuhteisiin sopimattomia implantteja tulisi mahdollisuuksien mukaan välttää.

Rasvansiirto

Rasvansiirto rintojen suurennuksessa ja korjauksissa on erittäin turvallinen toimenpide. Rintojen rasvansiirrossa tulokset ovat luonnollisia ja pitkäkestoisia.
Rasvansiirto rintoihin soveltuu erinomaisesti rintojen asymmetrian korjaamiseen. Tuloksellinen rasvansiirto edellyttää, että potilaalla on riittävästi rasvaa tietyissä kohdissa, josta saadaan tarpeeksi rasvaa siirtoa varten.
Rasvansiirrolla saadaan parhaassa tapauksessa puolen tai yhden kuppikoon suurennus rinnan kokoon.
Rasvansiirrossa voidaan samalla poistaa rasvakertymät vartalon ongelma-alueilla, joten toimenpiteessä hoituvat kaksi ongelmaa yhdellä leikkauksella.
» Rasvansiirto

Turvallisuus

Vastuullisesti suunnitellussa rintojen suurennusleikkauksessa komplikaatiot ovat hyvin harvinaisia. Käytämme implantteja, joissa on elinikäinen tuotetakuu (Mentor).
Silikoni-implanttien käyttö rintojen korjausleikkauksessa, suurennuksessa ja korjaavassa plastiikkakirurgiassa on vakiintunutta. Markkinoilla on kuitenkin tällä hetkellä vain yksi – kolme luotettavaksi luokiteltavaa ja laadukasta implanttimerkkiä.
Rintojen suurennusleikkaus on yksi eniten tutkittuja proteesileikkauksia ja nykytiedon mukaan hyvänlaatuiset lääketieteelliset rintaimplantit eivät aiheuta vaaraa terveydelle.
Laadukkaat CE ja FDA hyväksytyt rintaimplantit takaavat turvallisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.
Implanttien kuori on kestävä, eikä se rikkoudu esimerkiksi mammografialaitteen puristuksesta. Vaikka kuori rikkoutuisikin, sisällä tavallisesti oleva tiivis koheesiogeeli pysyy paikallaan eikä leviä ympäristöön.

Rintaproteesin kapseli

Rintojen suurennuksessa kapseloituminen on yleisin myöhäis komplikaatio tai ongelma. Rintojen kapseloitumisen riskit minimoidaan Plastiikkakirurgia Dietzillä. Käytämme parhaita markkinoilla olevia proteeseja, leikkaus tehdään aseptisesti ja tarkasti. Rintojen suurennusleikkauksessa implantti kostutetaan antibioottiseloitukseen, jotta ei synny kapseloinnille altistavaa mikrofilmiä implantin päälle.

Anestesia tai paikallispuudutus

Rintojen suurennus voidaan tehdä nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa.
Molemmat menetelmät ovat mahdollisia. Leikkauksessa paikallispuudutuksessa potilaalle annetaan rauhoittavaa lääkitystä, jolloin hän on rentona. Potilas ei tunne kipua hyvän puudutuksen ansiosta.
Halutessa rintojen suurentamiseen voidaan yhdistää muitakin leikkauksia. Merkittävän kustannussäästön lisäksi potilas toipuu kaikista toimenpiteistä yhdellä sairaslomalla.

Toipuminen

Rintojen suurennus suoritetaan päiväkirurgisesti ja potilas pääsee yöksi kotiin.
Mikäli potilas tulee hyvin kaukaa tai hän toivoo yöpymistä klinikassa, on aina mahdollisuus yöpyä siellä.
Rintojen suurennusleikkauksesta toipuu usein jopa alle viikossa, usein toimistotyö on mahdollista toisen tai kolmannen päivän jälkeen.
Lopputulos näkyy muutaman viikon kuluttua, kun mahdollinen ja vähäinen turvotus on hävinnyt. Tukevia urheiluliivejä tai leikkausliivejä tulisi käyttää noin yksi – kaksi kuukautta.

Hinta

Rintojen suurennuksen hinta nukutuksessa on alkaen 5995 € ja paikallispuudutuksessa alkaen 5895 € sisältäen kaikki leikkaus, implantit, heräämövalvonta, ompeleiden poistot ja jälkitarkastukset. Lopullinen hinta määräytyy vastaanotolla valitun implantin (anatominen tai pyöreä) ja anestesian mukaan.

Lue myös:
» Implanttien vaihto
» Rintojen muotoilu
» Rintojen korjausleikkaus