Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto kasvoihin

Kasvojen rasvansiirto on tehokas ja arveton tapa hoitaa kasvojen ikääntymismuutoksia. Rasvansiirron avulla voidaan korjata kudosten surkastumista, rasvakudoksen vähenemistä kasvoissa ja osteoporoosia. Kasvoihin tuodaan täyteläisyyttä käyttämällä omaa rasvaa, jolloin ikääntynyt ja kimmoisuutta menettänyt iho korjautuu kantasolujen ja kasvutekijöiden vaikutuksesta. Rasvansiirto kasvoihin on osaavissa käsissä erittäin tehokas ja turvallinen toimenpide.

Tulokset ovat luonnollisia, hienovaraisia ja pysyviä, kun ne tehdään ammattilaisen toimesta.

IKÄÄNTYMISEN MEKANISMIT

Kasvojen ikääntymisessä tapahtuu pääpiirteittäin seuraavia muutoksia:

1. Ihon ikääntyminen: Iho heikentyy ja menettää kimmoisuuttaan.

2. Ihon ja ihonalaiskudosten veltostuminen: Kudokset laskeutuvat painovoiman vaikutuksesta, mikä aiheuttaa ihon roikkumista.

3. Kasvojen ihonalaiskudosten surkastuminen: Rasvakudos, lihakset ja luusto vähenevät, mikä johtaa kasvojen kulmikkuuden lisääntymiseen ja nuoruuden täyteläisyyden vähenemiseen.

RASVA JA LUU HÄVIÄÄ KASVOISTA

Kasvojen ikääntymisen tärkein tekijä on kasvojen ihonalaisen rasvakudoksen väheneminen (atrofia). Tämä aiheuttaa muutoksia kasvojen piirteissä, joista seurauksena iho alkaa laskeutua ja muodostaa poimuja, kun ihonalainen tilavuus vähenee. Ihon ohentuminen ja kimmoisuuden väheneminen edelleen pahentavat tilannetta. Rasvakudos vähenee huulista, suun ympäriltä, poskipäistä, alaluomien alta ja alaleuasta. Ikääntymisen myötä myös luuston surkastuminen korostaa rasvan sulamista, kasvojen luuston osteoporoosi. Tämän seurauksena iho alkaa laskostua ja veltostua, kun rasvan määrä ja kasvojen tilavuus vähenevät.» Lue lisää kasvojen erilaisista kohotuksista

RASVANSIIRROSTA PYSYVÄT TULOKSET

Kasvojen rasvansiirto on tehokas ja turvallinen menetelmä korjata ikääntymisen ja perinnöllisen kudoskadon aiheuttamia muutoksia kasvoissa. Rasvansiirron avulla voidaan palauttaa menetetty täyteläisyys kasvoihin. Rasvansiirto toimii erityisen hyvin kasvoissa, koska hyvä verenkierto edistää rasvasolujen eloonjäämistä korkeammalla prosentilla kuin esimerkiksi rintojen rasvansiirrossa. Toisin kuin yleisesti uskotaan, ammattitaitoisesti suoritetun kasvojen rasvansiirron tulokset ovat pysyviä.

MILLOIN KASVOJEN RASVANSIIRTO?

Rasvansiirto kasvoihin on tehokas menetelmä korjata kasvojen ikääntymisen aiheuttamia kudosmuutoksia. Rasvansiirrolla voidaan muotoilla kasvoja, korjata suun ja silmien alueen uurteisuutta sekä palauttaa kudoskadon aiheuttamaa täyteläisyyttä. Rasvansiirto on myös tehokas hoitomuoto, jos aiempi kasvojen kohotusleikkaus ei ole tyydyttänyt toivottuja tuloksia.

MITEN RASVANSIIRTO TEHDÄÄN?

Kasvojen rasvansiirto on elvyttävä ja korjaava menetelmä kasvojen muotoilussa. Rasvasolut kerätään hellävaraisesti rasvaimulla alueilta, joissa luonnollisesti on enemmän rasvakertymiä esimerkiksi jenkkakahvat, kyljet, vatsa jne.. Rasva puhdistetaan ja elävät rasvasolut siirretään hellävaraisella tekniikalla korjaamaan kasvojen kudosmuutoksia. Oikein suoritettuna rasvansiirron tulokset ovat erittäin luonnollisia, eikä näkyviä arpia jää.

KASVOJENKOHOTUS JA RASVANSIIRTO

Rasvansiirto yksinään on erinomainen menetelmä silloin, kun kudokset eivät ole vielä voimakkaasti laskeutuneet. Rasvansiirto toimii myös tehokkaampana, turvallisempana ja luonnollisena vaihtoehtona hyaluronihappopohjaiselle kasvojen muotoilulle, kuten ns. Soft Lift -hoitokonseptille. Rasvansiirto yhdessä kasvojen kohotusleikkauksen kanssa tuottaa erittäin luonnollisia ja pehmeitä tuloksia.

« Lue lisää kasvoluiden muotoilusta

VAIKUTUKSET

Rasvansiirrolla on korjaavia ja tervehdyttäviä vaikutuksia ihoon ja ihonalaiskudoksiin. Kasvojen rasvansiirron jälkeen iho vahvistuu ja kimmoisuus paranee. Samalla iho saa hehkua ja lisääntynyttä kimmoisuutta. Tämä johtuu kantasolujen ja kasvutekijöiden positiivisista vaikutuksista.

RISKIT JA TOIPUMINEN

Toipuminen rasvansiirrosta on yleensä nopeaa. Turvotus hoidetuilla alueilla kestää yleensä noin kaksi viikkoa, ja lievää turvotusta voi esiintyä noin neljä viikkoa. Kasvojen rasvansiirron komplikaatiot tai riskit ovat harvinaisia. Asiantuntevasti suoritettuna rasvansiirto on yksi turvallisimmista plastiikkakirurgian toimenpiteistä. Lopputuloksen arvioiminen tapahtuu yleensä noin kahden tai kolmen kuukauden kuluttua. Pienet tai paikalliset rasvansiirrot aiheuttavat hyvin vähän turvotusta, ja potilas voi usein palata julkisiin esiintymisiin noin viikon kuluttua toimenpiteestä. Lopputulokset kasvojenkohotuksen ja rasvansiirron yhdistelmällä ovat luonnollisempia ja parempia kuin pelkällä perinteisellä kasvojenkohotuksella. Rasvansiirrosta kasvoihin ei jää näkyviä arpia

HINTA

Pieni rasvansiirto maksaa anestesiamuodosta ja toimenpiteen laajuudesta riippuen alkaen 1950 €.

Koko kasvojen muotoilu ja rasvansiirto nukutuksessa maksaa noin 4500 € + arvonlisävero (alv).