Rasvanpoisto ilman leikkausta

Rasvanpoisto ilman leikkausta

Rasvanpoisto ulkoisen ja rasvasoluihin kohdistetun ultraäänienergian avulla on uusi rasvanpoistomenetelmä, joka on tieteellisesti dokumentoitu.
Hoito perustuu ultraäänen rasvasolua hajottavaan tekniikkaan eli ultraäänellä hajotetaan pinnallista rasvaa ja kiihdytetään kudoksen aineenvaihduntaa.
Markkinoilla on erilaisia laitteita. Jotkut laitteistot kohdentavat energiansa pinnalliseen rasvakerrokseen ja jotkut laitteet syvempiin kerroksiin. Tutkimukset viittaavat siihen, että laitteistossa on eroavaisuuksia tehon ja vaikuttavuuden
välillä. Lopputuloksena on hoikempi ja tasaisempi vartalo.
Plastiikkakirurgia Dietzin yhteistyökumppaneilla on käytössä VelaShape™ ja Ultracontour™ vartalonhoitomenetelmät. Hoito on turvallinen ja helppo tapa tapa poistaa vartalosta epätoivottua rasvaa ja selluliittia.
Ultracontour ja VelaShape-laitteet ovat kliinisesti tutkittuja ja hoitotulokset ovat olleet positiivisia. Hoito on erityisen hyvä alueille, joihin dieetti tai urheilu eivät tehoa, esimerkiksi sisä- ja ulkoreisille, polvien pateille, ns. ”jenkkakahvoille” ja alavatsalle.
Hoidon tehossa on eroja eri potilaiden välillä, sillä jotkut henkilöt hyötyvät toisia enemmän. Syy tähän ei ole tarkkaan tiedossa.
Hoito ei ole vaihtoehto rasvaimulle, mutta saattaa täydentää rasvaimun tulosta. Hoito soveltuu niille potilaille, jotka ovat motivoituneita laihdutukseen hoidon aikana ja sen jälkeen. Ennen hoidon aloittamista on varmistettava, että potilas on terve ja maksa on kunnossa. Alkoholin nauttiminen hoitojen aikana on kielletty.
Ultra-Contour ja VelaShape -hoidot ovat täysin kivuttomia, eikä hoito vaadi toipilasaikaa.