Kaksoisleuka

Kaksoisleuka

Dietz on erikoistunut kaksoisleuan ja kaulan hoitoon. 
Kaksoisleuasssa kaulaan ja leuan alle on kertynyt rasvaa ja iho on veltostunut.
Varaa aika luotettavaan hoitoon. Plastiikkakirurgi Dietz on kasvo- ja kaulakirurgian ammattilainen.

Kaksoisleuan syyt

Suurentuneet leuanalussylkirauhaset eli submandibulaarirauhaset saattavat merkittävästi korostaa kaksoisleukaa ja kaulan täyteläisyyttä.
Kaksoisleuka voi korostua jo nuorella iällä tai yleisesti ikääntymisen seurauksena. Ikääntyminen ja lihominen pahentavat merkittävästi kaulan ja leuan ulkonäköä.
Leuka saattaa nayttää ns. ”vanhuksen leualta” ja englanninkielisessä kirjallisuudessa puhutaankin yleisesti ns. ”witch’s chin”:istä eli noidanleuasta.

Kaksoisleuan hoito

Kaksoisleuan hoito vaatii paljon kokemusta ja plastiikkakirurgin ammatitaitoa. Hoito valitaan kliinisen löydöstenmmukaan.
Kaulan ja leuan rasvaimu antaa tyydyttävän tuloksen, kun ihon kimmoisuus on vielä hyvä tai tyydyttävä ja muutokset eivät ole liian suuria.
Erilaisten rasvaimutekniikoiden välillä ei ole eroa lopputuloksen suhteen, vaan ovat pikemminkin plastiikkakirurgin ammattitaidosta riippuvaisia.
Kaulan hoitoon näkyvästi markkinoidut tekniikat kuten SmartLipo, NeckTite, ultra-ääni rasvaimu ovat alttiimpia komplikaatioille kuin perinteisemmät ohutkanyylitekniikat. Toipumisen suhteen ei ole merkittäviä eroja eri tekniikoiden välillä.
Kun kaulan ikääntymisen tai perinnöllisten ominaispiirteiden muutokset kaulalla tai leuassa ovat vaikeampia, on plastiikkakirurginen kaulan kohotus ainoa järkevä hoitomuoto. Kaulan kohotus vaatii pitkän kokemuksen lisäksi vahvaa asiantuntemusta.

» Lue lisää kaulan kohotuksesta

Kustannukset

Kaksoisleuan ja kaulan kohotus (hoito maksaa toimenpidetyypistä ja anestesiamuodosta riippuen 1500 – 8500€ (rasvaimu – kaulan laaja kohotus yleisanestesiassa sisältäen kaulan sisäisen muotoilun).

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen