Huulien muotoilu ja täyttö

 

Huulien muotoilu ja täyttö

Huulten muotoilussa huulen ihoon pistetään ohuella neulalla tai kanyylilla luonnollista kosteutta sitovaa geeliä hyaluronihappoa. Huulten muotoilussa huuliin muotoillaan amorin kaari ja samalla kosteus ja täyteläisyys palautuvat.  Huulien muotoilu luonnollisesti ja turvallisesti kivutta kestää noin 30 minuuttia.

Luonnolliset huulet

Plastiikkakirurgimme Dietz muotoilee huulet täysin luonnollisesti. Hoidon jälkeen ei ole mahdollista erottaa ovatko huulesi hoidettu täyteaineilla vai ei. Emme muotoile luonnottomia tai ylisuuria huulia. Täyteläiset huulet yhdistetään nuoruuteen, kauneuteen ja aistillisuuteen. Ikääntyessä huulet kapenevat ja rypistyvät muuttuen ohuiksi viivamaisiksi. Amorinkaari huulessä häviää rasvakudoksen surkastumisen myötä.
Ohuet huulet saavat henkilön näyttämään ankaralta ja vihaiselta.
Iän myötä suupielet painuvat alaspäin ja huuliin ilmestyy uurteita tai ryppyja.

Huulten muotoilu

Huulten tai huulien muotoilu tapahtuu täyteainehoidolla hyaluronihappolla (Restylane, Juvederm) tai rasvansiirrolla. Rasvansiirto huuliin ja täyteainehoidot huulten muotoilussa ovat turvallisia kokeneen asiantuntijan suorittamana.
Rasvansiirron tai hyaluronihapon etu muihin huulten muotoilun verrattuna ovat tulosten luonnollisuus ja pehmeys.
Restylane™ tai Juvederm™ hoidot saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntemaan olosi paremmalta. Lopputulos näkyy heti ja kestää pitkään.
Myös turvallinen huulten rasvansiirto antaa erittäin pehmeän kauniin huulien muodon ja lisäksi se antaa pysyvän lopputuloksen. huulten muotoilussa muotoilemme tai korostamme amorinkaarta ja saat näin aistillet huulet.

Hoito ja toipuminen

Huulten muotoilu luonnollisella hyaluronihappotäyteaineella ovat hyvin helppoja ja turvallisia. Hoito ei vaadi toipilasaikaa ja toteutetaan vastaanottokäynnin yhteydessä.
Mahdollinen lievä huulien turvotus häviää noin parin päivän kuluessa.

Hinta

Huulten muotoilun hinta on n. 350 € – 600 € riippuen käytetystä tuotteesta ja määrästä.

Rasvansiirto huuliin hinta alkaen 1500 €, jonka tulos on pysyvä.

Katso myös Kansainvälisen Esteettisen Plastiikkakirurgiyhdistyksen ISAPS:in sivut:
http://www.isaps.org/patient-safety.html