Botox hoidot

Botuliinihoito ja Botox

Botox eli botuliinihoito on tutkituimpia hoitoja, jolla turvalisesti hoidetaan ja ennaltaehkäistään ikääntymismuutoksia.
Botuliinihoitoa käytetään myös liikahikoilussa, migreenin hoidossa, hampaiden narskuttelussa eli bruxismissa ja monissa muissa sairauksissa.

Kenelle?

Toteutamme hoidon aina kun se on mahdollista ns. mikrobotox tai mesobotox tekniikalla. Hoidon jälkeen näytät luonnolliselta, kaikki lihakset toimivat normaalisti ja näytät raikkaalta.
Botuliinilla hoidetaan kasvojen väsynyt ilme ja hoidon jälkeen näytät jälleen raikkaalta omalta itseltäsi. Botoxhoitoa käytetään lisäksi ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärysryppyjen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen sekä päänsäryn (migreenin) hoitoon.
Hoidoilla on tutkitusti ikääntymismuutoksia ennaltaehkäisevä vaikutus.

Botox hoidoista hyötyvät sekä naiset että miehet. Miesten Botoxhoidot (myös Engl. ”brotox”-hoidot , sana ”bro” = veli, jätkä, hemmo) ovat kasvaneet huimaa vauhtia maailmalla. Myös Suomessa miesten botox- tai brotoxhoidot ovat tasaisesti kasvaneet.

Botuliinihoito vähentää hikoilua

Hikoilu ja liikahikoilu ovat ongelmia, joihin on olemassa riskitön ja helppo hoito. Lukuisat Suomalais naiset ja miehet stressaavat hikiongelmansa kanssa. Botoxhoito tehoaa lähes minkä tahansa alueen hikoiluun kuten otsan, päänahan, käsien tai jalkojen hikoiluun. Kainaloiden liikahikoilun hoidolle Botoxilla saat myös Kelakorvausta.

Lisäksi saat kaupanpäälle ihon hoidon, jossa mm. akneen tai ruusufinniin taipuvainen iho rauhoittuu ja rauhastoiminta tasaantuu. Iho muuttuu sileämmäksi ja tasaisemmaksi.

Botoxhoito auttaa myös masennukseen

Botuliinihoidon jälkeen tunnet itsesi paremmaksi ja virkeämmäksi. Miksi näin?
Viime aikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että botuliinihoidolla on masennusta lievittävä vaikutus (antidepressantti). Tutkimukset ovat edelleen menossa ja syitä hoidon tehoon selvitellään.
Katso myös alla oleva linkki: https://www.healthline.com/health/botox-for-depression

Botuliinihoidon toteutus

Pistoshoidot Botoxilla ovat potilaalle hyvin helppoja, turvallisia ja nopeita hoitoja.
Toimenpide ei vaadi sairaslomaa tai töistä poissaoloa.

Vankka kokemus minimoi riskit

Hoito lääkeluvan omaavilla botuliinituotteilla on oikein annosteltuna täysin riskitön. Käytämme vain parhaita ja tutkittuja valmisteita ( Botox™, Vistabel™, Bocouture™ ja Azalure™).
Meillä on vankka kokemus botuliinihoidosta jo vuodesta 2000 alkaen.
Toimenpiteen toteuttaa ainoastaan kokenut asiantuntijamme plastiikkakirurgi ja kirurgian erikoislääkäri Dietz.
Botox hoidon riskit tai komplikaatiot ovat merkittävästi harvinaisempia kuin muilla lääketieteellisillä hoidoilla.

Hinta

Botuliinihoidon hinta on alkaen n. 290 €. Koko kasvojen botuliinihoito maksaa 350-400€.