Plastiikkakirurgi Dietz

Plastiikkakirurgi Dietz on kokenut asiantuntija

Stephan Dietzin ohjenuorana ovat turvallisuus, ammattitaito ja luonnollisuus. Hoidot toteutetaan hienovaraisesti vahvalla ammattitaidolla.
Luonnollisen lopputuloksen seurauksena muutos raikkaampaan ja nuorekkaampaan huomataan, mutta sitä ei tiedosteta – kukaan ei edes ajattele, että jokin toimenpide olisi tehty. 
Plastiikkakirurgi Dietz haluaa tarjota jokaiselle parhaan mahdollisen yksilöllisesti räätälöidyn hoitokokonaisuuden, jossa ennaltaehkäisevä ja huoltava hoito on tullut tärkeimmäksi palveluiden kulmakiveksi.
MIKSI DIETZ
Stephan Dietzillä on pitkä kokemus kirurgina ja plastiikkakirurgina. Yleiskirurgiksi hän erikoistui jo vuonna 1996 ja plastiikkakirurgiksi vuonna 2000 HYKS:in Töölön plastiikkakirurgisesta yksiköstä. Hänellä on vahva asiantuntemus korjaavasta ja esteettisestä plastiikkakirurgiasta, jota hän ylläpitää vuosittain useilla kansainvälisillä jatkokoulutuksilla ja klinikkavierailuilla.
Dietz toimii myös Suomen  Allergan Medical Insitut® (AMI™) virallisena kouluttajana.
Dietzin kiinnostuksen kohteet ovat kasvojen hoidot ilman kirurgiaa, pistoshoidot, kasvojenkohotukset ja rintakirurgia.
Tavoitteena on aina paras mahdollinen esteettinen ja toiminnallinen lopputulos.
POTILASTURVALLISUUS
Dietzin toteuttamien hoitojen lähtökohta on potilasturvallisuus. Hänen valitsemansa sairaalat ovat hyvin varustettuja, henkilökuntaa on riittävästi turvallisen toiminnan toteuttamiseen ja aseptiikka on korkealla tasolla.
TAVOITTEENA ENNALTAEHKÄISEVÄ HOITO
Ulkonäöllä on merkitystä. Huoliteltu ulkonäkö antaa meille hyvää mieltä ja iloa elämään.
Dietzin tavoite on auttaa sinua, joka toivot sairauteen, ikääntymiseen tai estetiikkaan liittyvää hoitoa ja hyvää mieltä elämään.
Elinajanodote ylittää pian 90 vuotta ensimmäistä kertaa historiassa. Vielä muutama vuosikymmen sitten elinajanodote oli alle 70 vuotta. Elinkaaremme on pidentynyt ja elämme terveellisempää ja aktiivisempaa elämää kuin aikaisemmin. Tämä on tuonut tarpeen lisätä myös elämän laatua terveyteen ja estetiikkaan.
Stephan Dietz pitää ensiarvoisen tärkeänä tavoitteena iän aiheuttaman rappeutumisen ennaltaehkäisyä, jolloin jo tänä päivänä on mahdollista hidastaa ja parantaa ihon ja ihonalaiskudoksien vaurioitumista tai rapistumista.
KAUNIS LOPPUTULOS
Plastiikkakirurgi Dietz kertoo ovatko toiveesi toteutettavissa ja millaisin menetelmin saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hänen näkemyksensä ja hoitosuosituksensa perustuvat pitkäaikaiseen yli 20 vuoden plastiikkakirurgian ja 10 vuoden yleiskirurgian ja lääketieteen kokemukseen.
Oli valitsemasi hoito mikä tahansa, Dietz lupaa hoitaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla tämän hetkisen tietämyksensä mukaisesti.

puh. 040 833 3340 (ei ajanvarausta)