Plastiikkakirurgi Dietz

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Dietz on kokenut asiantuntija

Tarjoamme parhaan mahdollisen yksilöllisesti räätälöidyn hoitokokonaisuuden. Ikääntymisen ennaltaehkäisevät hoidot ovat tulossa vahvasti mukaan esteettisessä ja korjaavassa plastiikkakirurgiassa.
MIKSI DIETZ
Stephan Dietzillä on pitkä kokemus kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkärinä. Yleiskirurgiksi hän erikoistui vuonna 1996 ja plastiikkakirurgiksi vuonna 2001 Helsingin Yliopistosairaalassa. Hänellä on vahva asiantuntemus korjaavasta ja esteettisestä plastiikkakirurgiasta.
Dietz toimii Suomen  Allergan Medical Insitute® (AMI™) virallisena kouluttajana (kasvojen muotoilu pistoshoidoilla).
Dietzin kiinnostuksen kohteet ovat kasvojen ikääntymismuutosten hoidot, kasvojen kohotukset kirurgialla ja ilman kirurgiaa sekä silmäluomikirurgia. Myös palauttava ja korjaava rintakirurgia ovat Dietzin vahvaa erikoisalaa.
Tavoitteena on aina laadukas esteettinen ja toiminnallinen lopputulos.
POTILASTURVALLISUUS
Dietzin toteuttamien hoitojen lähtökohta on potilasturvallisuus. Tämä tarkoittaa ajantasaista välineistöä, koulutettua henkilökuntaa ja aseptista toimintaa laadukkaissa lääkärikeskuksissa tai sairaaloissa.
IKÄÄNTYMISEN ENNALTAEHKÄISEVÄ HOITO
Ulkonäöllä on merkitystä, sillä huoliteltu ulkonäkö antaa hyvää mieltä ja iloa elämään.
Dietzin tavoite on auttaa sinua, joka toivot sairauteen, ikääntymiseen tai estetiikkaan liittyvää hoitoa.
Elinajanodote ylittää useissa maissa jo 90 vuotta. Elinkaaremme on pidentynyt ja elämme terveellisempää ja aktiivisempaa elämää kuin koskaan aiemmin. Tämä on tuonut tarpeen lisätä elämän laatua terveyden lisäksi ulkonäköön ja estetiikkaan.
Dietz pitää tärkeänä tavoitteena iän aiheuttaman rappeutumisen ennaltaehkäisyä, sillä jo tänä päivänä on mahdollista hidastaa ja korjata tapahtunutta ihon ja ihonalaiskudoksien vaurioitumista tai rapistumista.
KAUNIS LOPPUTULOS
Plastiikkakirurgi Dietz kertoo ovatko toiveesi toteutettavissa ja millaisin menetelmin saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hänen näkemyksensä ja hoitosuosituksensa perustuvat pitkäaikaiseen yli 20 vuoden plastiikkakirurgian, 25 vuoden yleiskirurgian ja 31 vuoden lääketieteen kokemukseen.
Lupaamme hoitaa sinua niin, että lopputulos on luonnollinen ja arvet paranevat mahdollisimman huomaamattomiksi
Oli valitsemasi hoito mikä tahansa, Dietz lupaa hoitaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla tämän hetkisen tietämyksensä mukaisesti.

puh. 040 833 3340 (–> info puhelin, ei vastaanottoa)