Plastiikkakirurgi Dietz

Plastiikkakirurgi Dietz on kokenut asiantuntija

Stephan Dietzin ohjenuorana ovat turvallisuus, ammattitaito ja luonnollisuus. Hoidot toteutetaan hienovaraisesti vahvalla ammattitaidolla. Dietzin tavoitteena on, että ulkonäön muutos raikkaampaan huomataan, mutta kukaan ei tiedä, koska tulos hyvin luonnollinen.
Plastiikkakirurgi Dietz haluaa tarjota sinulle upean hoitokokonaisuuden, joka on räätälöity hienovaraisesti omien yksilöllisten piirteisisi ja elämäntopojesi mukaisesti.
MIKSI DIETZ
Plastiikkakirurgi Stephan Dietzillä on pitkä kokemus kirurgina ja plastiikkakirurgina. Yleiskirurgiksi hän erikoistui jo vuonna 1996 ja plastiikkakirurgiksi vuonna 2000 HYKS:in Töölön plastiikkakirurgisesta yksiköstä. Hänellä on vahva asiantuntemus korjaavasta ja esteettisestä plastiikkakirurgiasta, jota hän ylläpitää runsaalla kansainvälisillä jatkokoulutuksilla ja klinikkavierailuilla.
Dietz toimii myös Suoen ja skandinavian Allergan Medical Insitut® (AMI) virallisena (Juvederm™) kouluttajana.
Dietzin kiinnostuksen kohteet ovat kasvojen hoidot ilman kirurgiaa, pistoshoidot, kasvojenkohotukset ja rintakirurgia.
Tavoitteena on aina paras mahdollinen esteettinen ja toiminnallinen lopputulos.
KAUNIS LOPPUTULOS
Plastiikkakirurgi Stephan Dietz kertoo sinulle ovatko toiveesi toteutettavissa ja millaisin menetelmin saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hänen näkemyksensä ja hoitosuositus perustuvat pitkäaikaiseen kokemukseen esteettisessä plastiikkakirurgiasta. Dietzin pitkä esteettinen kokemus jokaisen yksilön kasvorakenteen hienovaraisuuksista ja yksilöllisistä vivahteista antaa hänelle työkalut kertoa sinulle parhaasta mahdollisesta hoidosta.
Lopullinen hoitopäätös tehdään kuitenkin aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa ja hänen toiveensa huomioiden.
Missään tapauksessa Dietz halua painostaa sinua hoitoon, johon et mahdollisesti ole valmis.
Moderni plastiikkakirurgia tarjoaa onneksi erilaisia hoitovaihtoehtoja, jotka ovat parhaalla tavalla sopusoinnussa omien toiveiden kanssa.
Oli valitsemasi hoito mikä tahansa, Dietz lupaa hoitaa sinua kuten hoitaisi omia läheisiään.
POTILASTURVALLISUUS
Dietzin toteuttamien hoitojen lähtökohta on potilasturvallisuus. Hänen valitsemansa sairaalat ovat hyvin varustettuja, henkilökuntaa on riittävästi turvallisen toiminnan toteuttamiseen ja aseptiikka on korkealla tasolla.
TAVOITTEENA ILOA ELÄMÄÄN
Ulkonäöllä on merkitystä. Huoliteltu ulkonäkö antaa meille hyvää mieltä ja iloa elämään.
Dietzin tavoite on auttaa sinua, joka toivot sairauteen, ikääntymiseen tai estetiikkaan liittyvää hoitoa ja hyvää mieltä elämään.

puh. 040 833 3340 (ei ajanvarausta)