Korjaava plastiikkakirurgia

Korjaava plastiikkakirurgia

Rekonstruktiivisen eli korjaavan plastiikkakirurgian tavoite on korjata toiminnallisia haittoja, mutta myös esteettisiä haittoja. Korjaavaa plastiikkakirurgiaa tarvitaan esimerkiksi syöpäkasvainten poiston, tapaturmien tai pehmytkudosinfektioiden aiheuttamien kudospuutosten korjaamisessa, mutta myös aiempien leikkausten epätyydyttävän lopputuloksen tai näkyvien arpien korjauksessa. Rajanveto korjaavan ja esteettisen plastiikkakirurgian välillä on häilyvä.

Korjaava plastiikkakirurgia

Korjaavat plastiikkakirurgiset ja yleiskirurgiset leikkaukset suoritetaan ammattitaitoisesti, pyrkien hyvään toiminnalliseen ja parhaaseen mahdolliseen esteettiseen lopputulokseen.                           Jos sinulla on aiemmasta leikkauksesta jäänyt haittaava arpi tai muu toiminnallinen tai esteettinen haitta, pyrimme löytämään sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun ja hoidon kyseisen ongelman korjaamiseksi.

Esteettinen lopputulos

Plastiikkakirurgimme Stephan Dietzin tavoitteena korjaavassa plastiikkakirurgiassa on saavuttaa paras mahdollinen toiminnallinen ja esteettinen lopputulos. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus korjaavasta ja esteettisestä plastiikkakirurgiasta.

Korjaava plastiikkakirurgia ja yleiskirurgia

Korjaavat plastiikkakirurgiset ja yleiskirurgiset leikkaukset suoritetaan ammattitaitoisesti, ottaen huomioon hyvän toiminnallisen ja parhaan mahdollisen esteettisen lopputuloksen.

Intiimikirurgia

Konsultaatiot ja leikkaukset suoritetaan tällä hetkellä vain Mehiläisen toimipisteissä

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.