Korjaava plastiikkakirurgia

Korjaava plastiikkakirurgia

Rekonstruktiivisen eli korjaavan plastiikkakirurgian tavoite on korjata toiminnallisia haittoja, mutta myös esteettisiä haittoja. Korjaavaa plastiikkakirurgiaa tarvitaan esimerkiksi syöpäkasvainten poiston, tapaturmien tai pehmytkudosinfektioiden aiheuttamien kudospuutosten korjaamisessa. Rajanveto korjaavan ja esteettisen plastiikkakirurgian välillä on häilyvä.

Korjaava plastiikkakirurgia

Korjaavassa plastiikkakirurgiassa hoidetaan mm. erilaisten syöpäkasvainten ja tapaturmien aiheuttamia kudospuutoksia, korjataan synnynnäisiä kehityshäiriöitä tai vaikeita pehmytkudosinfektioiden jälkitiloja. Vammojen jälkitilat tai vaikeat arvet ja keloidit hoidetaan plastiikkakirurgian avulla.
Korjaavat plastiikkakirurgiset ja yleiskirurgiset leikkaukset hoituvat ammattitaitoisesti hyvää toiminnallista ja parasta mahdollista esteettistä lopputulosta silmälläpitäen.
Onko aiemmasta leikkauksesta jäänyt sinua haittaava arpi tai muu toiminnallinen tai esteettinen haitta?
Pyrimme aina löytämään sinulle paras mahdollinen ratkaisu ja hoito kyseisen sinua haittaavan ongelman korjaamiseksi.

Esteettinen lopputulos

Plastiikkakirurgimme Stephan Dietzin  tavoitteena korjaavassa plastiikkakirurgiassa on paras mahdollinen toiminnallinen ja esteettinen lopputulos. Dietz on erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan, joka tähtää aina parhaaseen mahdolliseen  lopputulokseen.
Dietzillä on korjaavasta ja esteettisestä plastiikkakirurgiasta lähes 20 vuoden kokemus.

Korjaava plastiikkakirurgia ja yleiskirurgia

Korjaavat plastiikkakirurgiset ja yleiskirurgiset leikkaukset hoituvat ammattitaitoisesti hyvää toiminnallista ja esteettistä lopputulosta silmälläpitäen.

Intiimikirurgia

Konsultaatiot ja leikkaukset suoritetaan tällä hetkellä vain Mehiläisen toimipisteissä

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.