Kasvojen kohotus veitsettömästi

Kasvojen kohotukset ilman kirurgiaa

Kasvojenkohotus ilman kirurgiaa on joukko esteettisiä kasvojen hoitoja, joilla saavutetaan parhaimmillaan jopa kirurgisia lopputuloksia. Dietz on erikoistunut kasvojen kohotuksiin ilman leikkausta. Kaikilla toimenpiteillä on omat rajoituksensa etuineen ja haittoineen.
Esimerkiksi SOFT LIFT™ on kasvojen kohotus ilman kirurgiaa, joka tehdään täyteaineilla (Juvederm®, Restylane®) ja botuliinilla (Botox®, Vistabel®, Azzalur®).
Alla luettelu erilaisista kasvojen kohotukseen tähtäävistä hoidoista ilman kirurgiaa.

Täyteainehoidot ja pistoshoidot

Ikääntymistä voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa veitsettömästi pehmeillä esteettisillä täyteainehoidoilla. Hoidoissa käytetään turvallisia hyaluronihappoja, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa ja ihonalaiskudoksia.
Kasvoja voidaan kohottaa ilman leikkausta täyteaineilla turvallisesti ja tehokkaasti.
Pehmeät ja luonnolliset täyteainehoidot saavat sinut näyttämään ja tuntemaan upealta.

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirron tarkoituksena on palauttaa tai korjata ikääntymiseen liittyvää kasvojen kudossurkastumaa ja tilavuuden menetystä.  Rasvansiirrossa siirretään eläviä omia rasvasoluja kasvojen kudoksiin, joista täyteläisyys on hävinnyt.
Rasvansiirto elvyttää ja helevöittää kasvojen ihoa ja syväkudoksia. Vaikutukset perustuvat kantasolujen ja kasvutekijöiden parantaviin ja korjaaviin ominaisuuksiin kudoksissa.
Rasvansiirto on lisäksi erittäin turvallinen toimenpide, joka ei jätä arpia. Komplikaatiot ovat hyvin harvinaisia.

Botuliinihoito

Botuliinilla tai kansanomaisesti Botox-hoidolla (Botox™, Vistabel™ tai Bocouture™) rauhoitetaan liika-aktiivisia kasvojen ilmelihaksia. Botuliinihoidolla on saatu myönteisiä tuloksia myös masennuksen hoidossa, jota on alettu tutkia.
Kasvojen juonteet silottuvat ja uurteet paranevat pysyvästi ihon solujen uudistuttua.
Botoxhoidolla on ihon kuntoa parantavia vaikutuksia, jotka ovat yllä mainitun lisäksi tutkimuksen alla.
Botuliinihoidolla on mahdollista kohottaa kulmakarvoja, suupieliä ja leukaperiä. Botox hoidolla voidaa menestyksekkäästi hidastaa ikääntymisen tuomia muutoksia kasvoissa.
Hoito botuliinilla on turvallinen hoitoon perehtyneen plastiikkakirurgin toimesta.
Botoxia™ käytetään menestyksekkäästi myös liikahikoilun ja migreenin hoidossa.

Muut kasvojenkohotus-hoidot ilman veistä

Kasvojen kohotukseen tähtäävät kone- tai laitehoidot, kuten radiofrekvenssihoito (RF, Thermage™) tai ultra-ääniavusteinen hoito (Ultherapy™, Ultra-Cell™), perustuvat radiofrekvenssi- tai ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan tiettyyn kerrokseen ihon alla. Energiaa kohdistetaan ihon alle aiheuttaen lämpövaurion kudoksiin ja tämä puolestaan aiheuttaa arpireaktion. Arven kehittyessä syntyy kollageenia ja kudos napakoituu joksikin aikaa. On kuitenkin valitettavaa, että lopputulokset eivät aina vastaa markkinoinnin lupaamia tuloksia. Lisäksi hoidon seurauksena ihonalainen kudos vaurioituu, mikä saattaa vaikeuttaa mahdollista tulevaa leikkausta.

Kuorivat tai ablatiiviset laserhoidot kohdistavat valoenergiansa pääosin iholle, ihon pintakerroksiin ja verinahkaan (dermis). Kuorivat laserhoidot, kuten hiilidioksidilaser tai Fraxel, toimivat parhaiten paksussa ja rasvaisessa ihossa ohentaen ja kuivattaen sitä. Plastiikkakirurgi Dietz suosittelee laserhoitoja paksun tai rasvaisen ihon hoitoon sekä epäsiistin pintaluomia/koholuomia sisältävän ihon hoitoon. Ohuelle, kuivalle ja vanhenevalle iholle ei suositella kuorivia laserhoitoja.

Couperoosan hoitoon on kehitetty tehokkaita verisuonilasereita, jotka vaikuttavat hyvin pieniin hiussuoniin.

Ihonhoidot

» Lue lisää Ihonhoidot ja ryppyjen hoito

Hinta ja kustannukset

Kasvojen muotoilu täyteaineilla (3ml) hinta alkaen 1200 €.
Rasvansiirto kasvoihin hinta alkaen 1950 €