Esittely

Plastiikkakirurgia Dietz

Ammattitaito, kokemus ja luonnolliset lopputulokset

Plastiikkakirurgia Dietz on suomalainen yritys. Vuosien kokemuksen tuoma ammattivarmuus plastiikkakirurgiassa ja säännöllinen jatkokoulutus alalla ovat vankka pohja toteuttaa ammattiosaamista vaativia toimenpiteitä. 

Luonnolliset lopputulokset

Plastiikkakirurgi Stephan Dietz on luonnollisen kauniimman oman itsensä näköisen plastiikkakirurgian puolestapuhuja, jossa kukaan ei huomaa, että olet käynyt leikkauksessa tai toimenpiteessä. Hoidon lopputulos ja tavoite ovat aina luonnollinen, raikastunut ja kaunis potilaan tai asiakkaan oman itsensä näköinen ulkonäkö. Dietz välttää visusti esteettisten hoitojen tai plastiikkakirurgian aiheuttamia ylilyöntejä kuten esim. makkarahuulia, ylisuuria rintoja tai oudon, ylikireän näköisiä kasvoja, joita valitettavan usein näkee.

Hyvissä käsissä turvallisesti

Plastiikkakirurgi Dietz toteuttaa meillä kaikki vaativat toimenpiteet aina asiakkaan omaa luonnollisuutta ja kauneutta korostaen.
Työmme lähtökohta ovat hallittu ammattitaito, hoidon turvallisuus ja sairaalaolosuhteet, joissa toteutamme kaikki leikkaukset. Toimimme ainoastaan paikoissa, jotka täyttävät sairaalan laatukriteerit kuten Helsingin Mehiläisessä, Bulevardin klinikassa ja Terveystalossa. Päätoimipaikkamme on Mehiläinen Töölö Helsingissä.

Konsultaatio

Konsultaatiossa plastiikkakirurgi Dietz kertoo, kuinka toiveesi ovat toteutettavissa ja millaisin menetelmin saamme mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen. Tavoitteena on lopputulos, joka korostaa parhaita ja kauniita puoliasi. Tarjoamme esteettisiä hoitoja tuloksellisesti myös ilman leikkauksia. Konsultaatiokäynnillä kerromme sinulle  erilaisista hoitovaihtoehdoista antaen samalla oman pitkään kokemukseen perustuvan hoitosuosituksen. Kerromme rehellisesti eri hoitovaihtoehtojen edut ja haitat.
Missään tapauksessa emme halua painostaa sinua hoitoon, johon et ole valmis.
Plastiikkakirurgi Stephan Dietz lupaa hoitaa sinua samalla tavalla kuten hoitaisi läheisiään.

» Lue lisää kasvojenkohotuksesta ilman leikkausta

» Lue lisää erikoisalastamme kasvojenkohotuksesta

» Lue lisää ihonhoidosta

» Lue lisää kauneuskirurgiasta

» Kuvagalleria